Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Bra boplatser i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 44 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Blekinge län är på:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Olofström

Hitta en boplats i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 61 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Ludvika

Mora

Leksand

Bra boplatser i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 11 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 3 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Fårösund

Bra boplatser i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hudiksvall

Sandviken

Bra boplatser i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 75 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Hitta en boplats i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 28 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 12 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Östersund

Åre

Järpen

Vemdalen

Kälarne

Bra boplatser i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 73 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 21 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Vetlanda

Tranås

Hitta en boplats i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 58 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Borgholm

Hitta en boplats i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 80 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Kronobergs län är på:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Ingelstad

Bra boplatser i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 56 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Norrbottens län är på:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Gällivare

Bra boplatser i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 415 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 58 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Skåne län är på:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra boplatser i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 483 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 69 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Norrtälje

Bra boplatser i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 64 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Katrineholm

Flen

Hitta en boplats i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 63 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Tierp

BålstaBra boplatser i Värmland

Totalt i Värmland finns det 62 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Kil

Arvika

Bra boplatser i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 52 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Storuman

Burträsk

Bra boplatser i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 41 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Sundsbruk

Hitta en boplats i Västmanlands län

I Västmanland finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hallstahammar

Hitta en boplats i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 331 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Göteborg

Borås

Mölndal

Skövde

Trollhättan

Hitta en boplats i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 69 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Laxå

Fjugesta

Bra boplatser i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 74 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Söderköping