Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Hitta en boplats i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 44 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 10 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Olofström

Nättraby

Hitta en boplats i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 61 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Ludvika

Mora

Leksand

Avesta

Bra boplatser i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 11 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 3 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Fårösund

Bra boplatser i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Bra boplatser i Halland

Totalt i Halland finns det 75 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Hallands län är på:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Hyltebruk

Bra boplatser i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 28 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 12 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Östersund

Åre

Järpen

Vemdalen

Kälarne

Strömsund

Bra boplatser i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 73 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 21 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Vetlanda

Tranås

Gislaved

Hitta en boplats i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 58 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Borgholm

Mönsterås

Bra boplatser i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 80 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Kronobergs län är på:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Ingelstad

Älmhult

Bra boplatser i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 56 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 15 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Gällivare

Piteå

Hitta en boplats i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 415 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 58 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

LimhamnBra boplatser i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 483 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 69 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Norrtälje

Sollentuna

Bra boplatser i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 64 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Katrineholm

Flen

Mariefred

Bra boplatser i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 63 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Tierp

Bålsta

Skutskär

Hitta en boplats i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 62 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Kil

Arvika

Skoghall

Bra boplatser i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 52 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Storuman

Burträsk

Nordmaling

Bra boplatser i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 41 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Sundsbruk

Kramfors

Hitta en boplats i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hallstahammar

Fagersta

Hitta en boplats i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 331 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Göteborg

Borås

Mölndal

Skövde

Trollhättan

Västra Frölunda

Hitta en boplats i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 69 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Laxå

Fjugesta

Hallsberg

Bra boplatser i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 74 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Söderköping

Finspång