Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Hitta en boplats i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 44 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Blekinge län är på:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Olofström

Bra boplatser i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 61 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Borlänge

Falun

Ludvika

Mora

LeksandHitta en boplats i Gotlands län

I Gotland finns det sammanlagt 11 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 3 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Fårösund

Bra boplatser i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gävleborgs län är på:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hudiksvall

Sandviken

Hitta en boplats i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 75 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Hitta en boplats i Jämtlands län

I Jämtland finns det sammanlagt 28 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 12 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Östersund

Åre

Järpen

Vemdalen

Kälarne

Bra boplatser i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 73 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 21 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Jönköpings län är på:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Vetlanda

Tranås

Hitta en boplats i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 58 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Borgholm

Bra boplatser i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 80 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Ingelstad

Hitta en boplats i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 56 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Norrbottens län är på:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Gällivare

Hitta en boplats i Skåne län

I Skåne finns det sammanlagt 415 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 58 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Skåne län är på:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra boplatser i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 483 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 69 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Norrtälje

Bra boplatser i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 64 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Katrineholm

Flen

Bra boplatser i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 63 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Tierp

Bålsta

Hitta en boplats i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 62 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Kil

Arvika

Bra boplatser i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 52 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Storuman

Burträsk

Hitta en boplats i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 41 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Sundsbruk

Bra boplatser i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hallstahammar

Hitta en boplats i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 331 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 76 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Mölndal

Skövde

Trollhättan

Hitta en boplats i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 69 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Laxå

Fjugesta

Bra boplatser i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 74 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Söderköping