Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Bra boplatser i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 44 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 10 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Blekinge län är på:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Hitta en boplats i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 61 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Ludvika

Mora

Bra boplatser i Gotland

Totalt i Gotland finns det 11 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 3 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Fårösund

Hitta en boplats i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hudiksvall

Bra boplatser i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 75 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Bra boplatser i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 28 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 12 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Östersund

Åre

Järpen

Vemdalen

Hitta en boplats i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 73 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 21 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Vetlanda

Hitta en boplats i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 58 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Hitta en boplats i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 80 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Kronobergs län är på:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Bra boplatser i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 56 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Norrbottens län är på:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Bra boplatser i Skåne

Totalt i Skåne finns det 415 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 58 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Skåne län är på:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en boplats i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 483 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 69 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Hitta en boplats i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 64 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Katrineholm

Hitta en boplats i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 63 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Tierp

Bra boplatser i Värmland

Totalt i Värmland finns det 62 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Kil

Hitta en boplats i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 52 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Storuman

Bra boplatser i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 41 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

SollefteåHitta en boplats i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Bra boplatser i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 331 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 76 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Mölndal

Skövde

Bra boplatser i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 69 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Laxå

Hitta en boplats i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 74 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby