Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Bra boplatser i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 44 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 10 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Blekinge län är på:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Bra boplatser i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 61 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Borlänge

Falun

Ludvika

Mora

Hitta en boplats i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 11 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 3 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Fårösund

Hitta en boplats i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hudiksvall

Bra boplatser i Halland

Totalt i Halland finns det 75 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Hitta en boplats i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 28 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 12 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Östersund

Åre

Järpen

Vemdalen

Bra boplatser i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 73 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 21 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Vetlanda

Hitta en boplats i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 58 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Bra boplatser i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 80 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Bra boplatser i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 56 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Norrbottens län är på:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Hitta en boplats i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 415 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 58 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Skåne län är på:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en boplats i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 483 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 69 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Bra boplatser i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 64 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

KatrineholmBra boplatser i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 63 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Tierp

Hitta en boplats i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 62 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Kil

Bra boplatser i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 52 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Storuman

Bra boplatser i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 41 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta en boplats i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hitta en boplats i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 331 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Göteborg

Borås

Mölndal

Skövde

Bra boplatser i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 69 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Laxå

Hitta en boplats i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 74 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby