Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Hitta en boplats i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 44 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 10 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Olofström

Hitta en boplats i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 61 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Ludvika

Mora

Leksand

Bra boplatser i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 11 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 3 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Fårösund

Bra boplatser i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hudiksvall

Sandviken

Bra boplatser i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 75 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Hitta en boplats i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 28 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 12 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Östersund

Åre

Järpen

Vemdalen

Kälarne

Bra boplatser i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 73 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 21 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Vetlanda

Tranås

Hitta en boplats i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 58 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Borgholm

Bra boplatser i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 80 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Kronobergs län är på:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Ingelstad

Bra boplatser i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 56 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Norrbottens län är på:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

GällivareHitta en boplats i Skåne län

I Skåne finns det sammanlagt 415 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 58 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra boplatser i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 483 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 69 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Norrtälje

Hitta en boplats i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 64 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Katrineholm

Flen

Bra boplatser i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 63 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Tierp

Bålsta

Hitta en boplats i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 62 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Kil

Arvika

Hitta en boplats i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 52 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Storuman

Burträsk

Bra boplatser i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 41 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Sundsbruk

Hitta en boplats i Västmanlands län

I Västmanland finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hallstahammar

Hitta en boplats i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det sammanlagt 331 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Göteborg

Borås

Mölndal

Skövde

Trollhättan

Hitta en boplats i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 69 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Laxå

Fjugesta

Bra boplatser i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 74 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Söderköping