Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Bra boplatser i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 44 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 10 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Hitta en boplats i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 61 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 16 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Borlänge

Falun

Ludvika

Bra boplatser i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 11 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 3 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Visby

Hemse

Fårösund

Hitta en boplats i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 50 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Gävleborgs län är på:

Gävle

Söderhamn

Ljusdal

Hitta en boplats i Hallands län

Totalt i Halland finns det 75 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Bra boplatser i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 28 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Jämtlands län är på:

Östersund

Åre

Järpen

Hitta en boplats i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 73 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 21 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Jönköpings län är på:

Jönköping

Nässjö

Värnamo

Bra boplatser i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 58 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Nybro

Hitta en boplats i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 80 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Bra boplatser i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 56 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 15 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Luleå

Boden

Kiruna

Bra boplatser i Skåne

Totalt i Skåne finns det 415 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 58 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Båstad

Malmö

Helsingborg

Hitta en boplats i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 483 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 69 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Stockholm

Solna

BrommaHitta en boplats i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 64 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Hitta en boplats i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 63 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bra boplatser i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 62 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Forshaga

Hitta en boplats i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 52 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 16 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra boplatser i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 41 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 9 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Hitta en boplats i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 50 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsföretag som kan erbjuda er en boplats i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Sala

Bra boplatser i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 331 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Göteborg

Borås

Mölndal

Bra boplatser i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 69 företag som tillhandahåller lägenheter eller boplatser fördelade på 13 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hitta en boplats i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 74 stycken bostadsbolag som kan hjälpa dig att hitta en boplats på 13 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta företagen inom bostäder, boplatser och boende är:

Norrköping

Linköping

Motala