Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Uddevalla

Boplats i Uddevalla

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Uddevalla och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Uddevalla kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Uddevalla kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Uddevalla genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Uddevalla

Mäklarhuset

Norra Drottninggatan 19

451 31 Uddevalla

Båstad Vinhandel AB

Trädgårdsgatan 4

451 31 Uddevalla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Norra Drottninggatan 1

451 31 Uddevalla

Svensk Fastighetsförmedling

Kilbäcksgatan 19

451 30 Uddevalla

Västra Götalands Läns Landsting

Stjärngatan 10A

451 51 Uddevalla


Bra boplats i Uddevalla

Riksbyggen

Silentzvägen 6

451 50 Uddevalla

STENAB Fastigheter AB

Kurödsvägen 10

451 55 Uddevalla

Uddevallahem, Bostadsstiftelsen

Södra Hamngatan 13

451 40 Uddevalla

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Kilbäcksgatan 13

451 30 Uddevalla