Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Stenungsund

Boplats i Stenungsund

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Stenungsund och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Stenungsund kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Stenungsund kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Stenungsund genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Stenungsund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Sävgatan 5

444 31 Stenungsund

Svensk Fastighetsförmedling

Strandvägen 12

444 31 Stenungsund

Badhustorget Privatbostäder AB

Badhusvägen 4

444 31 Stenungsund

MÄKLARHUSET

Strandvägen 35

444 31 Stenungsund

Fastighetsbyrån

Strandvägen 50B

444 31 Stenungsund