Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Skövde

Boplats i Skövde

Tillsammans finns det 10 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Skövde och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Skövde kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Skövde kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Skövde genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Skövde

Forsbergs Mäklarbyrå AB

Vasagatan 46

541 31 Skövde

Rapp Fastigheter AB

Rådhusgatan 1

541 30 Skövde

Fastighetsbildningsmyndighet

Fredsgatan 4

541 30 Skövde

ERA Skaraborgsmäklaren

Sandtorget 1

541 30 Skövde

Skövdebostäder AB

Drottninggatan 2A

541 31 Skövde


Bra boplats i Skövde

Riksbyggen

Torggatan 18

541 30 Skövde

AP Fastighets AB

Norra Ryds Industriområde

541 91 Skövde

Apartment Bostad Väst AB

Storgatan 22

541 30 Skövde

Riksbyggens Brf Skövdehus nr 25

Södra Trängallén 8

541 46 Skövde

Westsson Fastigheter

Tornugglevägen 2

541 54 Skövde