Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Askim

Boplats i Askim

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Askim och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Askim kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Askim kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Askim genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Askim

Caldonova AB

Askims Stationsväg 32B

436 40 Askim

Bjurfors Västra Göteborg

Askims Verkstadsväg 18

436 34 Askim

SkandiaMäklarna

Datavägen 6

436 32 Askim

Team Väst Fastighetsförmedling AB

Värslevägen 71

436 43 Askim

Willa Entreprenad AB

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim