Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Angered

Boplats i Angered

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Angered och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Angered kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Angered kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Angered genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Angered

Bostads AB Poseidon

Sandspåret 31

424 31 Angered

HjällboBostaden

Bergsgårdsgärdet 89A

424 32 Angered

Fastighetsbyrån

Angereds Torg 11

424 65 Angered

Bostads AB Poseidon

Angereds Torg 14

424 65 Angered

Gårdstensbostäder

Kastanjgården 3

424 39 Angered