Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Åmål

Boplats i Åmål

Tillsammans finns det 4 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Åmål och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Åmål kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Åmål kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Åmål genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Åmål

BEBO Bengtsfors Bostads AB

Industrigatan 5

662 34 Åmål

Åmåls Fastighetsbyrå Vänermäklarna

Kungsgatan 3

662 31 Åmål

Åmåls Kommunfastigheter AB

Hjeltegatan 11

662 30 Åmål

Riksbyggen

Järngatan 2D

662 33 Åmål