Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Alingsås

Boplats i Alingsås

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Alingsås och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Alingsås kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Alingsås kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västra Götaland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Alingsås genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Alingsås

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Lilla Torget 3

441 30 Alingsås

m2 - bostadsmäklaren med fastpris

Kungsgatan 45

441 31 Alingsås

Trollängen Bostads AB

Nolhagagatan 10

441 33 Alingsås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Norra Strömgatan 5

441 30 Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsgatan 14

441 30 Alingsås


Bra boplats i Alingsås

Alingsåshem, AB

Södra Strömgatan 6

441 33 Alingsås

Kastanjeträdet Fastigheter AB

Hemsjö Prästväg 15

441 96 Alingsås

Ericsons Byggnads AB, Nils

Kungegårdsgatan 4

441 57 Alingsås

Ernst Rosén AB

Kungsgatan 10

441 30 Alingsås