Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Örnsköldsvik

Boplats i Örnsköldsvik

Tillsammans finns det 10 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Örnsköldsvik och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Örnsköldsvik kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Örnsköldsvik kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västernorrland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Örnsköldsvik genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Örnsköldsvik

Backmans Fastighets- & Företagsutveckling AB

Storgatan 12A

891 33 Örnsköldsvik

Norrstaden Förvaltnings AB

Centralesplanaden 15

891 33 Örnsköldsvik

ERA Mäklarbyrå Olsson & Nylander

Nygatan 23

891 33 Örnsköldsvik

MÄKLARHUSET

Nygatan 25

891 33 Örnsköldsvik

SkandiaMäklarna

Hamngatan 13A

891 33 Örnsköldsvik


Bra boplats i Örnsköldsvik

Boteamet

Nygatan 7

891 33 Örnsköldsvik

Östrands Fastighets AB

Storgatan 30D

891 34 Örnsköldsvik

Övikshem AB

Hamngatan 11B

891 33 Örnsköldsvik

Riksbyggen

Storgatan 49

891 34 Örnsköldsvik

Eko-Bostäder AB

Nygatan 33

891 34 Örnsköldsvik