Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Härnösand

Boplats i Härnösand

Tillsammans finns det 4 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Härnösand och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Härnösand kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Härnösand kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Västernorrland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Härnösand genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Härnösand

Mäklarhuset

Storgatan 20

871 31 Härnösand

Diös Fastigheter AB

Storgatan 44A

871 30 Härnösand

Uthyrningsavd., Härnösandshus

Nybrogatan 13

871 31 Härnösand

Klövern Härnösand

Sälstensgränd 28

871 33 Härnösand