Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Enköping

Boplats i Enköping

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Enköping och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Enköping kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Enköping kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Uppsala län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Enköping genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Enköping

Riksbyggen Bostadsrättsförening

Bergsgatan 88

745 32 Enköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kungsgatan 28

745 31 Enköping

Enköpings Hyresbostäder AB

Kyrkogatan 13

745 31 Enköping

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Källgatan 17

745 31 Enköping

HusmanHagberg

Kungsgatan 25

749 35 Enköping


Bra boplats i Enköping

SkandiaMäklarna

Kyrkogatan 28C

745 31 Enköping

Riksbyggen Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 11

Västerleden 150

745 62 Enköping

Mäklarringen

Kyrkogatan 20

745 31 Enköping