Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Vällingby

Boplats i Vällingby

Tillsammans finns det 7 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Vällingby och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Vällingby kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Vällingby kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Vällingby genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Vällingby

Mäklarringen Vällingby/Hässelby

Grimstagatan 47

162 56 Vällingby

SkandiaMäklarna

Ångermannagatan

162 65 Vällingby

Svenska Bostäder AB

Vällingbyplan 2

162 65 Vällingby

Svenska Mäklarhuset Vällingby / Hässelby

Årevägen 25

162 61 Vällingby

Fastighetsbyrån

Pajalagatan 57

162 65 Vällingby


Bra boplats i Vällingby

Ekenman Fastighet AB

Siktgatan 1

162 50 Vällingby

Mäklarhuset Vällingby

Solursgången 16

162 65 Vällingby