Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Vallentuna

Boplats i Vallentuna

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Vallentuna och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Vallentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Vallentuna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Vallentuna genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Vallentuna

SkandiaMäklarna

Tellusvägen 5B

186 36 Vallentuna

Mäklarhuset Vallentuna

Tellusvägen 7A

186 36 Vallentuna

Bostadsfrågor Bostadsförmedling

Tuna Torg 2

186 31 Vallentuna

Staffan Sand Fastighetsbyrå

Västergården 235

186 37 Vallentuna

HusmanHagberg

Centrumpassagen 8

186 31 Vallentuna


Bra boplats i Vallentuna

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Tuna Torg 4

186 31 Vallentuna

Jan Jägholm Fastighetsmäklare AB

Tuna Torg 3

186 31 Vallentuna

Mäklarringen i Vallentuna AB

Centralvägen 5C

186 31 Vallentuna