Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Sundbyberg

Boplats i Sundbyberg

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Sundbyberg och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Sundbyberg kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Sundbyberg kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Sundbyberg genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Sundbyberg

Shurgard Rissne

Madenvägen 13

174 55 Sundbyberg

Fastighets AB Förvaltaren

Hallonbergsplan 7

174 52 Sundbyberg

Veidekke Bostad AB

Löfströms Allé 7

172 66 Sundbyberg

AB Borätt

Landsvägen 50A

172 63 Sundbyberg

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Landsvägen 52

172 63 Sundbyberg


Bra boplats i Sundbyberg

Järntorget Bostad AB

Landsvägen 47

172 65 Sundbyberg