Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats - Fastighetsbyrån - en del av Swedbank/Södermalm

Hitta en boplats i Stockholm med hjälp av Fastighetsbyrån - en del av Swedbank/Södermalm

I Stockholm finns det 164 företag som kanske kan erbjuda dig en boplats eller lägenhet varav Fastighetsbyrån - en del av Swedbank/Södermalm är en av dem. Både utbud och pris skiljer mycket mellan olika boplatser och bostäder och därför kan det vara bra att jämföra med andra som kan tillhandahålla en boplats i Stockholms län eller enbart i Stockholm.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig att få tag i en bostad bör du veta vilken typ av boplats du egentligen vill och även hur mycket du är villig att lägga på ditt boende. En hel del nyttig fakta om lägerheter, våningar och villor samt andra typer av boplatser kan du hitta på olika bostadsbolags och mäklares webbsidor. Eftersom det finns flera bostadsföretag som kan stötta dig i att få tag i en bra bostad i Stockholm är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två bostadsbolag varav en bör vara Fastighetsbyrån - en del av Swedbank/Södermalm.
Enklast kan du komma i kontakt Fastighetsbyrån - en del av Swedbank/Södermalm för att diskutera en boplats enligt nedan:


Fastighetsbyrån - en del av Swedbank/Södermalm

Hornsgatan 166

117 28 Stockholm

08-643 88 20