Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Södertälje

Boplats i Södertälje

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Södertälje och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Södertälje kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Södertälje kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Södertälje genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Södertälje

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 7

151 72 Södertälje

SkandiaMäklarna

Järnagatan 5

151 71 Södertälje

Fastighets AB LE Lundberg

Förvaltarvägen 2

151 47 Södertälje

Svensk Fastighetsförmedling

Gästgivaregatan 1

151 71 Södertälje

Mäklarhuset Södertälje/Nykvarn

Nygatan 13A

151 73 Södertälje


Bra boplats i Södertälje

Graflunds

Prästgårdsvägen 4

151 61 Södertälje

Telgebostäder BoButiken

Storgatan 42

151 36 Södertälje

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Gästgivaregatan 3

151 71 Södertälje