Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Nacka

Boplats i Nacka

Tillsammans finns det 11 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Nacka och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Nacka kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Nacka kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Nacka genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Nacka

Sofieberg Förvaltning AB

Ryssviksvägen 2

131 36 Nacka

Svenska Hem

Siroccogatan 4

131 54 Nacka

Svensk Fastighetsförmedling

Romansvägen 12

131 53 Nacka

Nacka Fastighetsbyrå

Finntorpsvägen 2

131 36 Nacka

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Forum

131 40 Nacka


Bra boplats i Nacka

Bjurfors Nacka

Lillängsvägen 3

131 41 Nacka

Notar Nacka

Gamla Värmdövägen 6

131 37 Nacka

Moelven Eurowand AB

Fannys Väg 5

131 54 Nacka

Mäklarna Jan Andersson & Partner AB

Duvnäsvägen 1

131 43 Nacka

Fyrtornet Fastighetsförmedling

Lovägen 10

131 46 Nacka


Ännu flera boplatser & bostäder i Nacka

HusmanHagberg

Forumvägen 31

131 53 Nacka