Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Lidingö

Boplats i Lidingö

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Lidingö och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Lidingö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Lidingö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Lidingö genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Lidingö

SkandiaMäklarna

Lejonvägen 14

181 32 Lidingö

Hultberg & Almquist AB

Sturevägen 32

181 32 Lidingö

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Stockholmsvägen 40A

181 32 Lidingö

Lansen Förvaltnings AB

Fregattvägen 16

181 37 Lidingö

HusmanHagberg

Herserudsvägen 1

181 34 Lidingö


Bra boplats i Lidingö

John Mattson Fastighets AB

Larsbergsvägen 10

181 39 Lidingö

Lidingö Kommun Bostads-förmedling, -tillägg o. -anpassning

Stockholmsvägen 50

181 32 Lidingö

Magnusson Mäkleri AB

Stockholmsvägen 97

181 31 Lidingö

Mäklarhuset Lidingö

Vasavägen 1A

181 42 Lidingö