Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Huddinge

Boplats i Huddinge

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Huddinge och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Huddinge kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Huddinge kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Huddinge genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Huddinge

HusmanHagberg

Stuvsta Torg 10

141 40 Huddinge

Kenwas Fastighetsförmedling AB

Gavénius Väg 2A

141 60 Huddinge

MÄKLARHUSET

Fullerstatorget 10

141 35 Huddinge

Mäklarfirman L Grönberg AB

Fullerstatorget 14

141 35 Huddinge

Distriktsmäklarna AB

Lavspinnarvägen 7

141 37 Huddinge


Bra boplats i Huddinge

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Häradsvägen 69

141 41 Huddinge

SkandiaMäklarna

Fagerängsvägen 1

141 37 Huddinge

Svensk Fastighetsförmedling

Forelltorget 2

141 47 Huddinge

Mäklarringen

Häradsvägen 1

141 43 Huddinge