Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Hägersten

Boplats i Hägersten

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Hägersten och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Hägersten kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Hägersten kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Hägersten genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Hägersten

Glob Fastigheter AB

Vretensborgsvägen 28

126 30 Hägersten

Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö

Elsa Brändströms Gata 219

129 52 Hägersten

Svensk Fastighetsförmedling

Hägerstensvägen 134

126 49 Hägersten

Svenska Mäklargruppen

Hägerstensvägen 166

126 53 Hägersten

Hotell och Restaurang Mäklare AB

Hägerstensvägen 328

129 41 Hägersten


Bra boplats i Hägersten

HusmanHagberg

Hägerstensvägen 138

126 49 Hägersten

SÖDERMÄKLARNA

Hägerstensvägen 334

129 41 Hägersten

Mäklarringen

Störtloppsvägen 30

129 47 Hägersten

Hägerstens Mäklare AB

Erik Segersälls Väg 7

126 50 Hägersten