Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Enskede

Boplats i Enskede

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Enskede och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Enskede kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Enskede kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Enskede genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Enskede

Rins Fastighets AB

Skönviksvägen 242

122 42 Enskede

SÖDERMÄKLARNA

Nynäsvägen 314

122 34 Enskede

Mäklarhuset Enskede

Handelsvägen 186

122 38 Enskede

HusmanHagberg

Stockholmsvägen 1

122 62 Enskede

ERA Enskede-Farstakontoret

Gubbängsvägen 106

122 45 Enskede


Bra boplats i Enskede

Entré-Rekommenderade Mäklare AB

Handelsvägen 26

122 32 Enskede