Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Ekerö

Boplats i Ekerö

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Ekerö och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Ekerö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Ekerö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Ekerö genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Ekerö

HusmanHagberg

Jungfrusundsvägen 1

178 38 Ekerö

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Mälarö Torg 2-4

178 30 Ekerö

Vigor Lundin AB

Helgövägen 26

178 54 Ekerö

RE/MAX TESSAB

Tappströmsvägen 1A

178 32 Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling

Mälarö Torg 4

178 30 Ekerö