Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats - Stockholms Kooperativa Bostadsförening ek. för., (SKB)

Hitta en boplats i Bromma med hjälp av Stockholms Kooperativa Bostadsförening ek. för., (SKB)

I Bromma finns det 18 företag som kanske kan erbjuda dig en boplats eller lägenhet varav Stockholms Kooperativa Bostadsförening ek. för., (SKB) är en av dem. Både utbud och pris skiljer mycket mellan olika boplatser och bostäder och därför kan det vara bra att jämföra med andra som kan tillhandahålla en boplats i Stockholms län eller enbart i Bromma.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig att få tag i en bostad bör du veta vilken typ av boplats du egentligen vill och även hur mycket du är villig att lägga på ditt boende. En hel del nyttig fakta om lägerheter, våningar och villor samt andra typer av boplatser kan du hitta på olika bostadsbolags och mäklares webbsidor. Eftersom det finns flera bostadsföretag som kan stötta dig i att få tag i en bra bostad i Bromma är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två bostadsbolag varav en bör vara Stockholms Kooperativa Bostadsförening ek. för., (SKB).
Enklast kan du komma i kontakt Stockholms Kooperativa Bostadsförening ek. för., (SKB) för att diskutera en boplats enligt nedan:


Stockholms Kooperativa Bostadsförening ek. för., (SKB)

Drottningholmsvägen 320

167 31 Bromma

08-704 60 00