Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Älvsjö

Boplats i Älvsjö

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Älvsjö och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Älvsjö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Älvsjö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Stockholms län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Älvsjö genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Älvsjö

ERA Ingvar Resby

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö

Notar Älvsjö

Älvsjövägen 5

125 34 Älvsjö

SkandiaMäklarna

Älvsjövägen 100

125 34 Älvsjö

Svensk Fastighetsförmedling AB

Johan Skyttes Väg 203

125 34 Älvsjö

Ny Bostad Bygg Stockholm AB

Näshultavägen 13

125 41 Älvsjö


Bra boplats i Älvsjö

Mäklarhuset Älvsjö

Stora Mans Väg 1

125 59 Älvsjö