Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Strängnäs

Boplats i Strängnäs

Tillsammans finns det 10 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Strängnäs och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Strängnäs kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Strängnäs kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Södermanland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Strängnäs genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Strängnäs

Heimstaden AB

Stenbyvägen 29

645 50 Strängnäs

SkandiaMäklarna

Järnvägsgatan 7

645 31 Strängnäs

Tegnérlunden Fastighetsbyrå AB

Storgatan 19

645 30 Strängnäs

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Hospitalsgatan 13

645 30 Strängnäs

Vasallen Strängnäs AB

Sergeantsstigen 5

645 33 Strängnäs


Bra boplats i Strängnäs

Strängnäs Fastighets AB

Nygatan 10

645 31 Strängnäs

Gunnar Graflunds Fastighets AB

Vallbyvägen 13

645 42 Strängnäs

Graflunds

Nygatan 1

645 31 Strängnäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Storgatan 26

645 30 Strängnäs

Mäklarhuset

Källgatan 4

645 31 Strängnäs