Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Nyköping

Boplats i Nyköping

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Nyköping och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Nyköping kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Nyköping kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Södermanland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Nyköping genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Nyköping

SkandiaMäklarna

Brunnsgatan 38

611 32 Nyköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Västra Storgatan 4

611 31 Nyköping

Nyköpingshem AB

Skjutsaregatan 32

611 33 Nyköping

Kusttornet AB

Solbackevägen 3

611 36 Nyköping

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Östra Storgatan 4

611 34 Nyköping


Bra boplats i Nyköping

Nötudden Förvaltning AB

S:T Annegatan 2B

611 34 Nyköping

Msa Fastigheter AB

Fruängsgatan 23

611 30 Nyköping

Kungshem Fastighetsförvaltning

Oppeby Gård

611 55 Nyköping

Riksbyggen

Gästabudsvägen 16

611 31 Nyköping