Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Ystad

Boplats i Ystad

Tillsammans finns det 7 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Ystad och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Ystad kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Ystad kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Ystad genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Ystad

Mäklarringen

Teppgränd 2

271 34 Ystad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Österleden 3

271 42 Ystad

Fastighetsbyrån

Stora Östergatan 39

271 34 Ystad

Riksbyggen

Hamngatan 17

271 43 Ystad

Ystadbostäder AB

Stortorget 2

271 43 Ystad


Bra boplats i Ystad

B F-Konsult i Ystad AB

Stora Östergatan 29A

271 34 Ystad

Contentus AB

Hamngatan 3

271 43 Ystad