Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Simrishamn

Boplats i Simrishamn

Tillsammans finns det 9 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Simrishamn och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Simrishamn kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Simrishamn kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Simrishamn genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Simrishamn

AREAL

Lilla Rådmansgatan 2

272 31 Simrishamn

Mäklarhuset Österlen

Storgatan 17

272 31 Simrishamn

Mäklargården

Storgatan 25

272 31 Simrishamn

Fastighetsbyrån Österlen

Stortorget 1

272 31 Simrishamn

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 1

272 31 Simrishamn


Bra boplats i Simrishamn

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 12

272 31 Simrishamn

Simrishamns Bostäder

Bruksgatan 1

272 36 Simrishamn

Mäklarna Ekström & Co AB

Storgatan 11

272 31 Simrishamn

Riksbyggen

Simrisvägen 4B

272 33 Simrishamn