Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Lomma

Boplats i Lomma

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Lomma och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Lomma kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Lomma kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Lomma genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Lomma

Kommunala Fastigheter

Hamngatan 3

234 31 Lomma

CA Fastigheter AB

Brohusvägen 2A

234 40 Lomma

Sparbanken Öresund Fastighetsbyrå

Torggatan 5

234 31 Lomma

Skånsk Fastighetsförmedling AB

Strandvägen 101

234 31 Lomma

Cymko Mäklarna AB

Hamntorget 6

234 40 Lomma