Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Landskrona

Boplats i Landskrona

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Landskrona och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Landskrona kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Landskrona kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Landskrona genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Landskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Föreningsgatan 181

261 51 Landskrona

Landskronahem AB

Pjäsgatan 14

261 45 Landskrona

Espace Fastighetsförvaltning AB

Östergatan 86

261 34 Landskrona

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Järnvägsgatan 13

261 32 Landskrona

Bostad med särskild service för barn o. ungdom

Drottninggatan 7

261 31 Landskrona


Bra boplats i Landskrona

Svenska Hus i Skåne AB

Norra Långgatan 24

261 31 Landskrona

Mäklarfirman Markholm & Partners

Borgmästargatan 14

261 32 Landskrona

Heimstaden AB

Drottninggatan 17

261 31 Landskrona