Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Klippan

Boplats i Klippan

Tillsammans finns det 7 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Klippan och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Klippan kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Klippan kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Klippan genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Klippan

Mäklarcentrum i Skåne AB

Allégatan 17

264 33 Klippan

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 27

264 33 Klippan

Bostads AB Treklövern

Storgatan 43

264 32 Klippan

Heimstaden AB

Storgatan 44B

264 33 Klippan

Riksbyggen

Storgatan 35

264 32 Klippan


Bra boplats i Klippan

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 25

264 33 Klippan

Åke Dahl Fastighets AB

Storgatan 26

264 33 Klippan