Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Kävlinge

Boplats i Kävlinge

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Kävlinge och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Kävlinge kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Kävlinge kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Kävlinge genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Kävlinge

Alladin Mäklare AB

Kvarngatan 28

244 31 Kävlinge

Kkb Fastigheter AB

Nygatan 8C

244 30 Kävlinge

KävlingeMäklaren

Dianavägen 4

244 41 Kävlinge

Peter Landgren & Co

Mårtensgatan 29

244 30 Kävlinge

Sparbanken Öresund Fastighetsbyrå

Nygatan 1

244 30 Kävlinge