Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Hörby

Boplats i Hörby

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Hörby och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Hörby kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Hörby kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Hörby genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Hörby

Hörbybostäder

Ringsjövägen 4

242 31 Hörby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Gamla Torg 2

242 31 Hörby

Boendet

Kungsgatan 14

242 30 Hörby

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 3

242 31 Hörby

Per Lovén Fastighetsförmedling AB

Gamla Torg 5

242 31 Hörby


Bra boplats i Hörby

Fastighetsbyrån i Hörby

Storgatan 9

242 31 Hörby