Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Höör

Boplats i Höör

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Höör och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Höör kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Höör kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Höör genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Höör

Jurist & Mäklarhuset

Nya Torg 11

243 30 Höör

Malmgren Bostad AB

Storgatan 13

243 30 Höör

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 35B

243 30 Höör

Byggnadsnämnd Bygglov Fastighetskontor

Södergatan 28B

243 31 Höör

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Nya Torg 3B

243 30 Höör


Bra boplats i Höör

Höörs Byggnads AB

Björkgatan 54

243 34 Höör