Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Hässleholm

Boplats i Hässleholm

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Hässleholm och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Hässleholm kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Hässleholm kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Hässleholm genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Hässleholm

Riksbyggen

Västertorg 1

281 47 Hässleholm

AREAL

Garnisonsvägen 16

281 35 Hässleholm

ERA Gränsbygden

Frykholmsgatan 7

281 31 Hässleholm

Brinova Fastigheter AB

Löjtnant Granlunds Väg 2

281 52 Hässleholm

Norén Fastigheter AB

Frykholmsgatan 1

281 31 Hässleholm


Bra boplats i Hässleholm

Svensk Fastighetsförmedling

Frykholmsgatan 8

281 31 Hässleholm

SkandiaMäklarna

Lövgatan 1

281 38 Hässleholm

Fastighetsbyrån

Frykholmsgatan 4

281 31 Hässleholm