Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Ängelholm

Boplats i Ängelholm

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Ängelholm och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Ängelholm kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Ängelholm kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Ängelholm genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Ängelholm

Synskadades Förening i Ängelholm-Båstad

Doktorsgatan 2

262 52 Ängelholm

Produkt Reklam Båstad

Östergatan 16

262 32 Ängelholm

Västkustfastigheter AB

Storgatan 11

262 32 Ängelholm

Portvakten, Fastighets AB

Helsingborgsvägen 27

262 72 Ängelholm

Ängelholmshem AB

Tåstrupsgatan 2

262 63 Ängelholm


Bra boplats i Ängelholm

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 58

262 32 Ängelholm

Rönnemäklaren AB

Skolgatan 7

262 31 Ängelholm

Riksbyggen

Tingshusgatan 2

262 32 Ängelholm