Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Åhus

Boplats i Åhus

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Åhus och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Åhus kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Åhus kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Skåne som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Åhus genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Åhus

Mårtensson Mäklare

Köpmannagatan 27

296 31 Åhus

Din Mäklare Peter Olvsborn

Köpmannagatan 15

296 31 Åhus

Mäklarringen

Köpmannagatan 13

296 31 Åhus

Mäklarhuset i Åhus AB

Vallgatan 30

296 31 Åhus

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Köpmannagatan 25

296 31 Åhus