Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Motala

Boplats i Motala

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Motala och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Motala kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Motala kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Östergötland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Motala genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Motala

Varomon Fastigheter AB

Solsättersgatan 17

591 52 Motala

Bostadsstiftelsen Platen

Platensgatan 1

591 35 Motala

Allokton

Agneshögsgatan 47A

591 71 Motala

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Bispmotalagatan 10

591 30 Motala

ERA Andersson & Karn Fastighetsbyrå Motala

Drottninggatan 23

591 30 Motala