Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Kiruna

Boplats i Kiruna

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Kiruna och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Kiruna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Kiruna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Norrbotten som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Kiruna genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling AB

Mangigatan 26

981 33 Kiruna

Kirunabostäder AB

Gruvvägen 3

981 31 Kiruna

Jernhusen AB

Bangårdsvägen 3

981 34 Kiruna

Fastighets AB Malmfälten

Bromsgatan 12

981 36 Kiruna

Riksbyggen

Hjalmar Lundbohmsvägen 45

981 34 Kiruna