Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Kalix

Boplats i Kalix

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Kalix och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Kalix kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Kalix kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Norrbotten som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Kalix genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Kalix

Hemåt Fastigheter Kalix

Hantverkargatan 1A

952 34 Kalix

Stiftelsen Kalixbo

Lejonsgatan 7

952 34 Kalix

Hemåt Kalix AB

Köpmannagatan 20

952 33 Kalix

Bostadsförmedling

Nygatan 4

952 33 Kalix

Filipsborg AB

Nyborgsvägen 197

952 91 Kalix