Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Boden

Boplats i Boden

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Boden och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Boden kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Boden kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Norrbotten som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Boden genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Boden

Sundbergs Fastigheter

Almgatan 6

961 64 Boden

Bodenbo

Parkgatan 34

961 64 Boden

Stiftelsen Hyresbostäder

Garnisonsgatan 57

961 36 Boden

Hemåt Fastigheter Boden

Kungsgatan 17

961 61 Boden

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Drottninggatan 1

961 35 Boden


Bra boplats i Boden

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsgatan 26B

961 34 Boden

Bäckman Fastigheter

Garvaregatan 5B

961 64 Boden

Wiksténs Fastigheter AB

Drottninggatan 15

961 35 Boden