Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Älvsbyn

Boplats i Älvsbyn

Tillsammans finns det 4 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Älvsbyn och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Älvsbyn kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Älvsbyn kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Norrbotten som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Älvsbyn genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Älvsbyn

Nilssons Fastigheter i Älvsbyn AB

Befälsgatan 9

942 35 Älvsbyn

Fastighetsaktiebolaget Härnö

Storgatan 43B

942 31 Älvsbyn

Älvsbyns Fastigheter AB

Apelgatan 3C

942 32 Älvsbyn

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Hantverkargatan 2

942 31 Älvsbyn