Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Alvesta

Boplats i Alvesta

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Alvesta och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Alvesta kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Alvesta kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Kronoberg som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Alvesta genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Alvesta

Mäklarbyrån Gyllensten

Rosenlundsvägen 3

342 35 Alvesta

Svensk Fastighetsförmedling

Järnvägsparken 3A

342 30 Alvesta

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 16

342 30 Alvesta

Mäklargruppen Gunnar Thulin AB

Ringvägen 19

342 32 Alvesta

Allbohus Fastighets AB

Storgatan 15A

342 30 Alvesta