Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Västervik

Boplats i Västervik

Tillsammans finns det 7 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Västervik och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Västervik kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Västervik kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Kalmar län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Västervik genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Västervik

Sandbergs Fastigheter

Allén 1

593 36 Västervik

Fogelvik Estate AB

Albert Tengers Väg 55

593 35 Västervik

Nya Hem i Västervik AB

Storgatan 10

593 30 Västervik

Gertrudsvik Fastighets AB

Norra Vägen

593 41 Västervik

Riksbyggen

Folkparksvägen 31

593 37 Västervik


Bra boplats i Västervik

Västerviks Bostads AB, Bostadsbolaget

Spötorget 1

593 30 Västervik

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Rådhusgatan 48

593 33 Västervik