Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Nybro

Boplats i Nybro

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Nybro och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Nybro kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Nybro kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Kalmar län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Nybro genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Nybro

Telös Fastighetsbyrå

Stallvägen 25

382 94 Nybro

Hammarströms Nybro Fastighetsförmedling AB

Engshyttegatan 2

382 30 Nybro

NBAB, Nybro Bostads AB

Grönadalsgatan 3

382 44 Nybro

Mäklarhuset

Bangatan 8

382 40 Nybro

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 12

382 30 Nybro


Bra boplats i Nybro

Fastiny Förvaltning AB

Pukebergsgatan 9

382 34 Nybro