Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Nässjö

Boplats i Nässjö

Tillsammans finns det 7 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Nässjö och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Nässjö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Nässjö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Jönköping län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Nässjö genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Nässjö

Fastighets AB Stora Torget

Storgatan 11

571 31 Nässjö

Riksbyggen

Runedalsgatan 2A

571 42 Nässjö

Andol Bostad AB

Bangårdsgatan 19

571 32 Nässjö

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Rådhusgatan 23

571 31 Nässjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Storgatan 38B

571 32 Nässjö


Bra boplats i Nässjö

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 27

571 31 Nässjö

Fastighets AB Linden

Esplanaden 9

571 31 Nässjö