Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Eksjö

Boplats i Eksjö

Tillsammans finns det 4 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Eksjö och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Eksjö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Eksjö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Jönköping län som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Eksjö genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Eksjö

Norrgårdens Förvaltnings AB

Södra Storgatan 13

575 31 Eksjö

MäklarTjänst AB

Jungfrugatan 13

575 31 Eksjö

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Södra Storgatan 5

575 31 Eksjö

Svensk Fastighetsförmedling

Västerlånggatan 5

575 31 Eksjö