Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Åre

Boplats i Åre

Tillsammans finns det 5 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Åre och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Åre kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Åre kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Jämtland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Åre genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Åre

Diös Fastigheter AB

Årevägen 55

830 13 Åre

Mäklarhuset

Stationsvägen 13

830 13 Åre

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Årevägen 127

830 13 Åre

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Årevägen 109

830 13 Åre

Bjurfors i Åre AB

Stationsvägen 25

830 13 Åre