Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Visby

Boplats i Visby

Tillsammans finns det 8 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Visby och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Visby kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Visby kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Gotland som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Visby genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Visby

Svensk Fastighetsförmedling

Österväg 26

621 45 Visby

Riksbyggen

Verkstadsgatan 6

621 41 Visby

Bertwig Leif Fastighetsmäklare AB

Österväg 3

621 45 Visby

Ladingen AB

Strandgatan 22

621 56 Visby

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Hästgatan 22

621 56 Visby


Bra boplats i Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Österväg 17

621 45 Visby

Bjurfors Gotland AB

Österväg 5

621 45 Visby

Visbymäklarna

Österväg 15

621 45 Visby