Boplats - En hel del om att hitta en Boplats
Boplats i Mora

Boplats i Mora

Tillsammans finns det 6 bostadsföretag och mäklare som kan erbjuda en boplats i Mora och många av dessa bostadsbolag har flera olika boplatser tillgängliga. I Mora kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra boende eller boplats och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och billig bostad men på vissa orter där det råder bostadsbrist kan detta vara svårt. Information, betyg och rekommendation om de som hyr ut eller säljer bostäder och boplatser i Mora kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera bostadsbolag i Dalarna som erbjuder olika former av boplatser är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet för att se om de har en lämplig bostad ledig. Ifall du ringer för att höra om någon boplats eller lägenhet bör du veta vad du är ute efter och även funderat på om det kan vara aktuellt att fler delar på en större bostad. Bäst information om boplatser får du genom att besöka olika bostadsföretags och mäklares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som håller på med bostäder och boplatser i Mora genom att kontakta någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla boplatserna i Mora

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Köpmannagatan 16

792 30 Mora

Diös Fastigheter AB

Kyrkogatan 22

792 30 Mora

Nils Skoglund AB

Strandgatan 10

792 30 Mora

Riksmäklaren

Fridhemsplan 2A

792 30 Mora

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Moragatan 4B

792 30 Mora


Bra boplats i Mora

Svensk Fastighetsförmedling

Fridhemsgatan 1

792 30 Mora